dec2013___jul2011___alle nieuwsbrieven


Nieuwsbrief december 2013;   Merel Holleboom / Myy-art

Hoi Allen

Nog even voor het getal 13 officieel van de kalender verdwijnt wil ik ieder een bedanken die afgelopen jaar me me meekeek en meeleefde van dichtbij en van wat verder weg.

...wist je dat stoel nr 13 niet bestaat in een vliegtuig? en dat veel hoge gebouwen verdieping 12 overlaten gaan in nr 14, zo is er ook geen startplaats 13 bij de formule 1 races...


Dit was in ieder geval een jaar met naast een boel zonnige plussen ook een berg minnen wat ik dus het liefste achter me laat, maar mijn tante Brecht zei van de week: ik doe niet aan 2014, voor mij is het 2013+1 !
Na lang nadenken zag k daar dan ook wel weer de lol het positieve van in en wil die wijsheid graag overnemen.

+1 begint al gelijk met een nieuw kunstwerk;

DUBBEL GLAS

Voor de Nieuwe kamer in het gemeente huis van Nijmegen.

De opening is 9 januari en ik nodig iedereen uit ook samen op +1 te proosten ,17h gaan we van start!

Bij de installatie dubbelglas hoort een openingsdans -Gurdjief sacred dance!

Gurdjief dans  bestaat uit staccato bewegingen met herhalingen waardoor het veel raakvlakken  heeft met de bewegingen in mijn werk idem in de achterliggende gedachten zijn er overlappingen.

Voor de dans zoek ik geïnteresseerde die graag mee willen doen en ter plaatse een korte workshop willen volgen. Je kunt bij de opening zelf kijken of je het leuk vind,maar je mag het ook alvast nu enthousiast doorgeven natuurlijk ;-)  Dan weet ik of ik voldoende dansvloervulling heb (toch wel minimaal 6 pers. nodig) en kan ik je wat extra info geven.

de nieuwe kamer
de nieuwe kamer

HUISJES PROJECT

Tussen het bouwen aan de grote installatie van Dubbelglas door vond ik het huisje van het huisjes project terug en kneed dat tot een 4cmx 8cm klein werkje;
http://huisnr.koenst.nl/050

huisje050

Een erg leuk en grappig project van ontwerper Koen de Wilde waarbij je een houten huisje kan krijgen en daar je fantasie omtrent de vorm-functie op los kan laten.

huisje050Veel lieve groeten , een hele fijne jaarwisseling ,veel +n voor t nieuwe jaar en tot snel.

Merel